Onderdelen

Onze onderdelen

Wij als Hokuetsu Industries Europe hechten veel waarde aan een goede relatie tussen ons en onze dealers / distributeurs in de wereld die voor de door hun geleverde Airman machines tevens de onderdelen daarvoor kunnen leveren , daarom zullen wij u altijd trachten u door te verwijzen naar de juiste dealer / distributeur.

Voor de graafmachine onderdelen hebben wij in de meest Europese landen een distributeur aangesteld of een dealer per regio..die u kunt vinden via onze dealer locator… zij kunnen u ook naar behoefte een nieuwe Airman minigraver aanbieden..

Voor de compressoren , generatoren of schaarliften geleverd via onze vestiging in Nederland kunnen wij u de benodigde onderdelen aanbieden of wij verwijzen u naar een van onze andere vestigingen die verantwoordelijk zijn voor de verkoop buiten Europa.

In ons magazijn in Oude Meer, Nederland hebben wij diverse zogenaamde NOS (new old stock) onderdelen liggen voor de minigraafmachines die via de normale kanalen niet meer leverbaar zijn. Daarnaast kunnen wij u diverse originele bedieningshandleidingen, werkplaatshandboeken en onderdelenboeken aanbieden.

 

4f1_picture_of_filters

Genuine Airman parts

Als producent van de Airman producten trachten wij daar waar mogelijk kwaliteitsproducten van gerenomeerde Japanse producenten te gebruiken om de kwaliteit van onze machines te waarborgen..   De motor, pompen en rijmotoren zijn allen van Japanse makelij…

Tevens proberen wij om in onze compressoren, generatoren en schaarliften het gebruik van electronica te minimaliseren opdat de machines ook in het veld gerepareerd kunnen worden zonder tussenkomst van een electronica specialist