Over Ons

Bedrijfsintroductie

AIRMAN is een betrouwbaar merk voor constructie en  industriële apparatuur, vervaardigd door Hokuetsu Industries in Japan sinds 1938. Airman staat bekend als het superieure merk voor dieselmotorcompressoren in Japan en produceert ook generatoren, schroefcompressoren, schaarliften en minigraafmachines voor markten over de hele wereld die dezelfde geavanceerde Japanse technologie gebruiken.

  • Dieselmotorcompressor - PDS-serie
  • Dieselmotorgenerator - SDG-serie
  • Motorluchtcompressor - SAS / SMS-serie
  • Schaarlift - EN-serie
  • Minigraafmachine - AX-serie

Geavanceerde productontwerpkenmerken zijn onder meer energie-efficiëntie, duurzaamheid en een laag geluidsprofiel op de werklocatie. Na een sterke marktaanwezigheid te hebben opgebouwd, zowel nationaal als internationaal, vierde AIRMAN - samen met 500 van onze binnenlandse en internationale distributeurs en partners - zijn 80ste verjaardag in 2018 in Tokio.

tempel

Hokuetsu Industries

Hokuetsu Industries Europe B.V. is een 100% dochteronderneming van Hokuetsu Industries Co., Ltd. Japan. Het werd in 1991 opgericht als dochteronderneming van de AIRMAN-groep om in de behoeften van Europese landen te voorzien. Hokuetsu Industries Europe B.V. is gevestigd op een strategische locatie in Nederland en kan profiteren van deze locatie om AIRMAN-klanten sneller te verkopen en technische ondersteuning te bieden.

We zullen het aanpassingsvermogen blijven uitdagen bij de ontwikkeling van onze nieuwe producten door ze te ontwerpen om het milieu te sparen en energieverspilling voor toekomstige generaties te minimaliseren en om hun bedrijfswaarde te verbeteren. We zullen nieuwe waarde blijven bijdragen aan de samenleving en de industrie, zowel op de binnenlandse als de buitenlandse markten.

Wij danken u hartelijk voor uw voortdurende steun en begeleiding.