Airman

AX33U-7

Een compacte binnendraaier.

Sleeps 8

Gewicht

3720 kg

Sleeps 8

Motor vermogen

18.8 kW

Sleeps 8

Bakinhoud

0.08 ISO

Sleeps 8

Graafdiepte

3.130 m

De Airman AX33u-7 zorgt ervoor dat uw werk altijd efficiënt wordt uitgevoerd dankzij de verbeterde bediening en het volledige scala aan energiebesparende functies. De machine  is voorzien van een Japanse, Yanmar stage V-compatibele motor die geen nabehandelingsapparaat vereist, wat minder onderhoudstijd en kosten betekent.

De elektronische regelaar, samen met de ECO-modus, automatisch stationair systeem en PWR-modusselectie, biedt u een zuinig brandstofverbruik, hoge efficiëntie en verminderde geluids- en emissieniveaus.

De naar voren kantelbare cabine en de grote motorkappen maken eenvoudig en snel onderhoud op de werkplek mogelijk.

De 33u kan worden besteld in verschillende specificaties: volledige specificatie, gemiddelde specificatie of naakte specificatie, afhankelijk van de vraag van de klant.

Beschikbare opties zijn: joystick (proportioneel) bediende hendels (AFL), accu, radio, airco, slangbreukventielen (HRV) en overbelastingsventielen.

AX33UCGL-7 rechts

Sterk en zuinig.

De AX33U-7 is door onze Japanse ingenieurs ontworpen met de focus op het leveren van een hoog prestatieniveau gecombineerd met een laag brandstofverbruik en dus verlaging van de bedrijfskosten door gebruik te maken van een Yanmar Stage V-conforme motor van Japanse makelij die is uitgerust met een automatisch stationair systeem. .

 

Onderhoudsvriendelijk :

De Airman AX33u-7 is uitgerust met grote openslaande panelen en een kantelbare cabine om de machinist en monteur een goede toegang te bieden tot de filters van de machine en de belangrijkste componenten om kostbare tijd te besparen die nodig is voor dagelijks onderhoud of reparatie van de machine.

AX33U-7 at Devako (25)
_BP_0510

AUTO-STATIONAIR SYSTEEM

De Airman AX33U-tot de AX55U-7 zijn allen standaard voorzien van een zogenaamd auto-stationair systeem.

Wanneer de machinist de joysticks 4 seconden lang niet gebruikt heeft zal de machine automatisch zijn toerental terug naar stationair brengen om op deze manier het milieu te ontlasten en brandstof te sparen.

Comfortabele werkplek voor de machinist.

De Airman AX33u-7 is voorzien van een ruime cabine en een stoel met polssteunen en optioneel met radio en airco.

081