Airman

AX38U-7

SUPER-COMPact. Zeer betrouwbaar!

Sleeps 8

Gewicht

4170 kg

Sleeps 8

Motor vermogen

18.8 kW

Sleeps 8

Bakinhoud

0.08 ISO

Sleeps 8

Graafdiepte

3.460 m

De Airman AX38u-7 die in vergelijking met de AX33u-7 voorzien is van een langere graafarm en extra contra gewicht zorgt ervoor dat uw werk altijd efficiënt wordt uitgevoerd dankzij de verbeterde bediening en het volledige scala aan energiebesparende functies. De machine  is voorzien van eenJapanse, Yanmar stage V-compatibele motor die geen nabehandelingsapparaat vereist, wat minder onderhoudstijd en kosten betekent.

De elektronische regelaar, samen met de ECO-modus, automatisch stationair systeem en PWR-modusselectie, biedt u een zuinig brandstofverbruik, hoge efficiëntie en verminderde geluids- en emissieniveaus.

De naar voren kantelbare cabine en de grote motorkappen maken eenvoudig en snel onderhoud op de werkplek mogelijk.

De 38u kan worden besteld in verschillende specificaties: volledige specificatie, gemiddelde specificatie of naakte specificatie, afhankelijk van de vraag van de klant.

Beschikbare opties zijn: joystick (proportioneel) bediende hendels (AFL), accu, radio, airco, slangbreukventielen (HRV) en overbelastingsventielen.

AX38UCGL-7 B

STERK EN ZUINIG

De AX38U-7 is door onze Japanse ingenieurs ontworpen met de focus op het leveren van een hoog prestatieniveau gecombineerd met een laag brandstofverbruik en dus verlaging van de bedrijfskosten door gebruik te maken van een Yanmar Stage V-conforme motor van Japanse makelij die is uitgerust met een automatisch stationair systeem.

AX38U-7 (6)

Kantelbare kabine voor de AX33UCGL-7 tot de AX55UCGL-7

Voor groot onderhoud of reparatiewerkzaamheden kan de kabine voorwaarts gekanteld worden met behulp van de tilt- device die via Hokuetsu te bestellen is...   Indien gekanteld heeft u goede toegang tot zowel de motor als het ventielenblok.

Auto-stationair systeem.

De Airman AX33U-tot de AX55U-7 zijn allen standaard voorzien van een zogenaamd auto-stationair systeem.

Wanneer de machinist de joysticks 4 seconden lang niet gebruikt heeft zal de machine automatisch zijn toerental terug naar stationair brengen om op deze manier het milieu te ontlasten en brandstof te sparen.

AX38U-7
081

COMFORTABELE WERKPLEK VOOR DE MACHINIST

De Airman AX33u-7 is voorzien van een ruime cabine en een stoel met polssteunen en optioneel met radio en airco.