Airman

AX48U-7

SUPER-COMPact. Zeer betrouwbaar!

Sleeps 8

Gewicht

4960 kg

Sleeps 8

Motor vermogen

29.1 kW

Sleeps 8

Bakinhoud

0.11 ISO

Sleeps 8

Graafdiepte

3.630 m

De Airman AX48u-7 met korte draaicirkel zorgt ervoor dat uw werk altijd efficiënt wordt uitgevoerd dankzij de verbeterde bediening en het volledige scala aan energiebesparende functies. De machine  is voorzien van een Japanse  Yanmar stage V-compatibele motor voorzien van een uitlaatgas nafilteringssysteem met roetfilter.

De AX48U-7 is net iets smaller dan de Airman AX55U-7 en past daardoor in een container of op een smallere trailer.

De elektronische regelaar, samen met de ECO-modus, automatisch stationair systeem en PWR-modusselectie, biedt u een zuinig brandstofverbruik, hoge efficiëntie en verminderde geluids- en emissieniveaus.

De naar voren kantelbare cabine en de grote motorkappen maken eenvoudig en snel onderhoud op de werkplek mogelijk.

De 48u-7 kan worden besteld in verschillende specificaties: volledige specificatie, gemiddelde specificatie of naakte specificatie, afhankelijk van de vraag van de klant.

Beschikbare opties zijn: joystick (proportioneel) bediende hendels (AFL), accu, radio, airco, slangbreukventielen (HRV) en overbelastingsventielen.

AX48UCGL-7 right side

STERK EN ZUINIG

De AX48U-7 is door onze Japanse ingenieurs ontworpen met de focus op het leveren van een hoog prestatieniveau gecombineerd met een laag brandstofverbruik en dus verlaging van de bedrijfskosten door gebruik te maken van een Yanmar Stage V-conforme motor van Japanse makelij die is uitgerust met een automatisch stationair systeem.

KANTELBARE CABINE

De Airman AX48u-7 is uitgerust met grote openslaande panelen en een kantelbare cabine om de machinist en monteur een goede toegang te bieden tot de filters van de machine en de belangrijkste componenten om kostbare tijd te besparen die nodig is voor dagelijks onderhoud of reparatie van de machine.

AX35U-4 left side cabin forward
regeneration buttons

Milieubewust

De AX48U-7 is af fabriek voorzien van een zogenaamd automatisch uitlaatgas nafilteringssysteem met roetfilter.

 

AUTO-STATIONAIR SYSTEEM

De Airman AX33U-tot de AX55U-7 zijn allen standaard voorzien van een zogenaamd auto-stationair systeem.

Wanneer de machinist de joysticks 4 seconden lang niet gebruikt heeft zal de machine automatisch zijn toerental terug naar stationair brengen om op deze manier het milieu te ontlasten en brandstof te sparen.

_BP_0510