Airman

AX55U-7

SUPER-COMPact. Zeer betrouwbaar!

Sleeps 8

Gewicht

5310 kg

Sleeps 8

Motor vermogen

29.1 kW

Sleeps 8

Bakinhoud

0.11 ISO

Sleeps 8

Graafdiepte

3.830 m

De Airman AX55u-7 met korte draaicirkel die in vergelijking met de AX48u-7 voorzien is van een langere graafarm en extra contra gewicht zorgt ervoor dat uw werk altijd efficiënt wordt uitgevoerd dankzij de verbeterde bediening en het volledige scala aan energiebesparende functies. De machine  is voorzien van Japanse, Yanmar stage V-compatibele motor voorzien van een uitlaatgas nafilteringssysteem met roetfilter.

De elektronische regelaar, samen met de ECO-modus, automatisch stationair systeem en PWR-modusselectie, biedt u een zuinig brandstofverbruik, hoge efficiëntie en verminderde geluids- en emissieniveaus.

De naar voren kantelbare cabine en de grote motorkappen maken eenvoudig en snel onderhoud op de werkplek mogelijk.

De 55u-7 kan worden besteld in verschillende specificaties: volledige specificatie, gemiddelde specificatie of naakte specificatie, afhankelijk van de vraag van de klant.

Beschikbare opties zijn: joystick (proportioneel) bediende hendels (AFL), accu, radio, airco, slangbreukventielen (HRV) en overbelastingsventielen.

AX55UCGL-7 cutting work

STERK EN ZUINIG

De AX55U-7 is door onze Japanse ingenieurs ontworpen met de focus op het leveren van een hoog prestatieniveau gecombineerd met een laag brandstofverbruik en dus verlaging van de bedrijfskosten door gebruik te maken van een Yanmar Stage V-conforme motor van Japanse makelij die is uitgerust met een automatisch stationair systeem.

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

De Airman AX55u-7 is uitgerust met grote openslaande panelen en een kantelbare cabine om de machinist en monteur een goede toegang te bieden tot de filters van de machine en de belangrijkste componenten om kostbare tijd te besparen die nodig is voor dagelijks onderhoud of reparatie van de machine.

AX55UCGL6 (4)
regeneration buttons

Milieubewust

De AX55U-7 is af fabriek voorzien van een zogenaamd automatisch uitlaatgas nafilteringssysteem met roetfilter.